1977Από τον Αθλητικό σύλλογο Α.Σ Ρήγας για το αγαπημένο μας.  ΤΑ «Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ
10/11/2013 Print
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα συνεχίσουν τη λαμπρή πορεία τους οι αγώνες που διοργανώνει για  5η συνεχόμενη χρονιά ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, στη μνήμη του «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ». Το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 (δηλώθηκε ως η επιθυμητή ημερομηνία για τη διοργάνωση των αγώνων). Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι μαζί να χαρούμε για μια ακόμη χρονιά τους αγώνες, που γίνονται για να ακούγεται το όνομα «ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» και να μαθαίνουν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι (που δεν τον γνώρισαν),  γιατί Τιμούμε τον ΑΝΔΡΑ.
Μόνον έτσι, το ξεχωριστό πέρασμα του ΔΑΣΚΑΛΟΥ από τον αθλητισμό και την εκπαίδευση, θα αποτελέσει και «παράδειγμα προς μίμηση» για τις επερχόμενες γενιές. Είναι εγωιστικό να κρατάμε μόνο για τους εαυτούς μας (όσοι τον γνωρίσαμε) τα όσα μας δίδαξε με την συμπεριφορά του και το παράδειγμά του.
Οι Πορείες των ΑΝΔΡΩΝ που -χάραξαν μονοπάτια- θα πρέπει με κάθε τρόπο να «φωτίζονται» και να γίνονται γνωστές στις επερχόμενες γενεές. Μόνον έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι περισσότεροι  νέοι θα ακολουθήσουν τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ που με το παράδειγμά τους μας φανέρωσαν  αυτοί οι ξεχωριστοί ΑΝΔΡΕΣ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ  31 ΜΑΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ για να Τιμήσουμε τον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ και στο πρόσωπό του ΟΛΟΥΣ όσους κρίνουμε (ο καθένας μας) ότι κάτι μας δίδαξαν με το παράδειγμά τους.


          *****************************************************************
    Αειθαλής, αεικίνητος, μεταλαμπάδευσε την φλόγα και τον έρωτά του, για το λειτούργημα που υπηρέτησε πιστά. Δάσκαλε την αγάπη όλων μας.                              το νέο αίμα

No comments: